morgenland
één morgen land,
7200 m2.
bij de pijl de locatie

Morgenland is gelegen op één morgen land (± 7000 M²), de hoeveelheid die een goeie maaier op één ochtend met de zeis kan maaien. Vandaar de naam.

Bent u op zoek naar een vergaderruimte in een rustige omgeving midden in de natuur? Op twintig minuten rijden van Amsterdam vindt u Morgenland temidden van de weilanden.

Morgenland is een locatie in Westzaan, een karakteristiek dorp dat grenst aan het natuurgebied ‘de Reef’. Het is een eigenzinnige, perfecte uitvalsbasis voor een vergadering, training of teambuildingsactiviteit tot max. 12 personen.

Het is dé locatie voor kleine inspirerende evenementen. Uitbundig of ingetogen, het wordt volledig door ons verzorgd en op maat samengesteld. Morgenland onderscheidt zich door haar kleinschaligheid, waardoor er veel ruimte is voor individuele wensen. Er wordt met grote zorg een uitstekende lunch bereid die eventueel buiten geserveerd kan worden.

Het huis beschikt over een eigen terras, grenzend aan een grote tuin en is omringd door weiland. Stelt u voor: u vergadert, ontwikkelt een nieuwe visie of denkt even na terwijl de koeien rustig voorbij ‘wandelen’. Westzaan is per auto prima bereikbaar. Er is voldoende (onbetaalde) parkeermogelijkheid en is redelijk goed te bereiken met het openbaar vervoer.

direct naar huur vakantiehuisje en B & B