Indeling huisje en tarieven       Wat heeft de omgeving te bieden

Op één van de mooiste plekjes van de Zaanstreek staat Morgenland, een vrijstaand huisje in Westzaan, een dorp op 20 min. afstand van Amsterdam, Haarlem en Alkmaar.

Het eerste dat je opvalt als je binnenkomt, is het licht dat aan alle kanten binnenstroomt. Het huisje heeft een grote tuin met een eigen terras en ligt te midden van het weidevogelgebied  De Reef. Een prima plek om even tot rust te komen. In de omgeving is er volop gelegenheid om te wandelen en te fietsen. De fiets- en wandelroutes liggen voor u klaar. Strand en zee zijn met de auto bereikbaar in ca. 30 min.

Het huisje is compleet ingericht met keuken,  badkamer met douche en ligbad, slaapzolder voor twee personen en grote woonkamer met 2 persoonsslaapbank.

morgenlandfotos 006

 

  En… ’s morgen serveren wij een heerlijk ontbijt met zo mogelijk biologische en streekproducten in uw huisje.

Bij de naam Morgenland kun je je van alles voorstellen, prettige idylles, dromerige omgeving, wakkere mensen, een frisse wind. Wat ons betreft zijn al die gedachten prima op z’n plaats.

Eén morgen land is een oude oppervlaktemaat voor ca. 7200 m2, de hoeveelheid die een goeie maaier op één ochtend met de zeis kan maaien. Vandaar de naam.

Zo groot is het landgoed waarop het huisje staat. Dit is geheel vrij toegankelijk. Het is omgeven door water, knotwilgen en riet. Er lopen enkele schapen, meestal met lammeren die in het voorjaar op Morgenland zijn geboren. Morgenland ligt in natuurgebied ‘de Reef’.

Er zijn ook kano’s aanwezig.

Indeling huisje en tarieven

Wat heeft de omgeving te bieden

 

Retraite op maat      Als accommodatie wordt Morgenland ook gebruikt voor een meerdaagse retraite met coaching voor één of twee personen. De combinatie van een aantal coachingsgesprekken, het genieten van de rust in de grote tuin en een fijne maaltijd blijkt voor velen een zeer geschikte manier, om in drukke tijden, aan zichzelf toe te komen. Neem gerust contact op voor een verblijf op maat.